Over ons

Mevis is in 1986 opgericht met passie, wij waren geverstigd in de waarderpolder. 

Sinds die tijd is er een hoop veranderd zijn wij gegroeid verhuist naar Hoofddorp.

 

Die zelfde passie als in 1986 is nog steeds aanwezig. wij hebben in de afelopen ruim 30 jaar een hoop veranderingen gezien in de microelectronica. zowel qua mogelijkheden als het steeds kleiner worden van de componenten.

maar ook in de handzaamheid. waar vroeger het grootste gedeelte van de componenten met de hand werd geplaatst is dat nu het grootste gedeelte met onze machines. 

 

Het is een spannende tijd in ons werkgebied met IoT, processoren die alsmaar sneller en energiezuiniger worden,  buigbare schermen en AI welke software kan schrijven.  Ontwikkelen en Innoveren is belangrijk en wij helpen daar graag bij. Wij hebben geen eigen producten maar werken puur in opdracht van onze klanten. Wij hebben in de afgelopen 30 jaar goede relaties opgebouwd met bedrijven waar wij de producten voor hebben gecreëerd. sommige voor in de koeienstal om de hoek, of voor lichtkranten door heel het land, maar zelfs in de woestijn of bij de olymische spelen zijn producten te vinden die wij hebben geproduceerd, en daar zijn wij trots op!

 

Onze visie en doel is om verder te innoveren duurzaam en verantwoord.